Friday, June 20, 2008

Isiklikud edusammud

Olin nädal aega maal. Jooksmise jaoks tegin peamiselt intervalltrenni, Joostes ühel korral 1,5 km distantsi nii umbes 70% -ga jõuvarudest 4 korda ja lisaks veel 4 kilomeetrit sörki. Teisel korral tahtsin kiirust veelgi tõsta ja jooksin 0,5 km distantsi 4 korda üsna 100% jõuvarudega, lisaks veel 4 km sörki. Ühel hommikul aga piirdusin lihtsalt 4 km sörkjooksuga. Selle nädala neljandaks trenniks jooksin täna 10 km. Pärast vihma oli väga värske joosta. 5 km peal avastasin, et jooksen enda rekordgraafikus. Ma ei saa öelda, et see olek lihtne olnud. Jõudu ikka jalgades ka väga ei olnud, kui ometi mitte just üleliia end pingutades ja keskmiselt umbes 168 pulsilöögiga minutis jooksin esimest korda seda distantsi täpselt 1 tunniga. Tegemist oli siis Nõmme-Harku terviserajaga, kus alguses on üks järsk ja pikem tõus, aga muidu on suhteliselt tasane maa.

Maal lasin ka püstolit, kus nüüd võin öelda, et saa mõlemaid silmi lahti hoides sihtida küll. Tõsi, kaitseprillid võivad jahedama ilmaga kergesti uduseks minna. Midagi peaks tegema. Püstol läheb päris hästi. Peaks minema tiiru ja vaatama tulemusi.
Noa loopimises on edusammud vahelduvad. Olen kaks nuga otstest nüridaks loopinud, siis kui need on hooletust viskest vastu kivi lennanud. Sellest hoolimata olen kohati saavutanud 50 % efektiivsuse, mis tähendab umbes 6 meetri pealt 40 viskest 20 viset vastu seina kinni visata. Tulemused võiksid juba paremad olla...

Meie Toompea võistkond on pandud ERNA ootenimekirja. Ülo ja Mikk on juba öelnud, et nemad ei saa tulla. Ees seisab võistkonna komplekteerimine ja 1,5 kuud valmisolekut ja trenni.

No comments: